- Homepage
- Buikspek op Chinese wijze
Buikspek op Chinese wijze
- Totale tijd 31min
- 6min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1 kg verse buikspek, in stukken van 200 g
30 g versgemalen gember
25 g diepgevroren knoflook
4 cl sojasaus
8 el eetlepels honing
20 cl water
20 cl sake of droge witte wijn
2 /3 fijngehakte prei
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Hak de gember fijn.
Stap 3 /6
Hak de prei fijn.
Stap 4 /6
Doe alle ingrediënten in de pan.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken
Stap 6 /6
Serveren maar!