Bucatini all’amatriciana
Moulinex
Recept door Moulinex

Bucatini all’amatriciana

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 4min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    54min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

10 personen

  • 800 g Bucatini

  • 9 g Look

  • 1 tl Peperoncino (of chilipeper)

  • 3 cl Olijfolie

  • 400 g Pancetta (of guanciale)

  • 1200 g Tomatenblokjes uit blik

  • 150 g Geraspte pecorino

  • Zout

  • Water

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes
  • Menger
    Menger

Bereiding

Stap 1 /8

Laat water koken in een grote pot.

  • Water

Stap 2 /8

Kook de bucatini volgens de kooktijd op de verpakking.

  • 800g Bucatini

Stap 3 /8

Weeg de pecorino af en zet aan de kant.

  • 150g Geraspte pecorino

Stap 4 /8

Doe de gepelde knoflook en de peperoncino (chilipeper) in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 9g Look
  • 1tl Peperoncino (of chilipeper)
  • Ultrablade hakmes

Stap 5 /8

Vervang het mes door de menger. Voeg de olie en de pancetta toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 3cl Olijfolie
  • 400g Pancetta (of guanciale)
  • Menger

Stap 6 /8

Voeg de gehakte tomaten toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 1200g Tomatenblokjes uit blik
  • Zout
  • Menger

Stap 7 /8

Giet de saus over de pasta en voeg de pecorino toe.

Stap 8 /8

Meng goed en dien op.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228