- Homepage
- Recipe Details Page
Bruschetta gevogelte en tomaat
- Totale tijd 16min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
2 Grote sneetjes brood, geroosterd
1 Teentjes look, geschild
75 g Ui, gepeld en gesnipperd
250 g Vleestomaten
200 g Filets van gevogelte, in plakjes gesneden
0.3 tl Gedroogde oregano
25 g Zwarte olijven, ontpit en fijngehakt
25 g Gedroogde tomaten, in grove stukken gesneden
25 g Parmezaanse kaas in zijn geheel, in stukken gesneden
Fleur de sel, peper uit de molen
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /9
Peel en snipper de uien.
Stap 3 /9
Snijd de filets van gevogelte in plakjes.
Stap 4 /9
Wrijf de sneetjes brood met de look samen. Voeg een beetje van de gedroogde tomaten in de kom.
Stap 5 /9
Kleur de plakjes langs één kant een beetje aan. Voeg de ui, tomaten en gedroogde tomaten toe.
Stap 6 /9
Breng op smaak met peper en zout. Voeg oregano, olijven toe. en 5 cl water.
Stap 7 /9
Zet in de koeling. Beleg de broodjes met de bereiding en de Parmezaanse kaas.
Stap 8 /9
Snelkookfunctie: 1 min.
Stap 9 /9
Beleg de broodjes met tomaat, prosciutto, asperges en Parmezaanse kaas.