- Homepage
- Recipe Details Page
Brownies
- Totale tijd 37min
- 5min
Voorbereidingstijd - 32min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
1 stuk
185 g Ongezoute boter
100 g Pure chocolade
85 g Melk chocolade
3 Eieren
275 g Cassonade
70 g Bloem
15 g Bakpoeder
40 g Cacao
50 g Witte chocolade
50 g Melk chocolade
50 g Walnoten
2 ml Vanille essence
Accessoires
Klopper Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Smelt de boter, pure chocolade en melk chocolade au bain-marie. Laat afkoelen.
185g Ongezoute boter 100g Pure chocolade 85g Melk chocolade
Stap 2 /7
Splits de eieren en houd het eiwit apart voor later. Meng het eigeel en de cassonade tot een crèmig mengsel
3 Eieren 275g Cassonade
Klopper
Stap 3 /7
Voeg het afgekoelde boter-chocolade mengsel toe
Klopper
Stap 4 /7
Voeg de gezeefde bloem, bakpoeder en cacao toe, alsook de vanille essence.
70g Bloem 15g Bakpoeder 40g Cacao 2ml Vanille essence
Kneed- & hakmes
Stap 5 /7
Hak de resterende chocolade en walnoten in stukken en spatel deze onder het mengsel
50g Witte chocolade 50g Melk chocolade 50g Walnoten
Stap 6 /7
Klop het eiwit op en spatel dit onder het mengsel
Stap 7 /7
Giet het mengsel in een ingevette bakvorm. Bak 25min in een voorverwarmde oven op 180graden