- Homepage
- Recipe Details Page
Brownies van zwarte chocolade en zoete aardappel
- Totale tijd 1u 12min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
80 g Zoete aardappel
80 g Amandelpuree
150 g Kokossuiker
1 tl Vanille-extract
40 g Cacaopoeder
16 g Amandelmeel
20 g Kokosbloem
1 tl Bakpoeder
0.5 tl Zeezout
50 g Chocoladestukjes
Accessoires
Menger Ultrablade hakmes Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /7
Pel de zoete aardappel en snijd in stukjes.
80g Zoete aardappel
Stap 2 /7
Giet 0.7 L water in de mengkom. Leg de zoete aardappel in het stoommandje en doe in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start' Giet het water uit de kom.
80g Zoete aardappel
Stoommandje
Stap 3 /7
Bevestig het Ultrablade-mes aan de mengkom en voeg de zoete aardappel toe. Voeg de amandelpuree, de kokossuiker en het vanille-extract toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
80g Zoete aardappel 80g Amandelpuree 150g Kokossuiker 1tl Vanille-extract
Ultrablade hakmes
Stap 4 /7
Voeg het cacaopoeder, de amandelbloem, de kokosbloem, het bakpoeder en het zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
40g Cacaopoeder 16g Amandelmeel 20g Kokosbloem 1tl Bakpoeder 0.5tl Zeezout
Ultrablade hakmes
Stap 5 /7
Voeg de chocoladestukjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
50g Chocoladestukjes
Ultrablade hakmes
Stap 6 /7
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een vel bakpapier in een bakvorm. Giet de mengeling in een bakvorm en laat 35 minuten bakken.
Stap 7 /7
Haal uit de oven en laat 30 minuten rusten alvorens op te dienen.