- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Brownie
Brownie
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
8 personen
120 g Pure kookchocolade
30 g Neutrale olie
200 g Boter
150 g Pecannoten
4 Eieren
250 g Bruine suiker
200 g Patisseriebloem
65 g Cacaopoeder
6 g Bakpoeder (1,5 tl)
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de chocolade, de olie en de boter samen in een kom en smelt in de microgolfoven of au bain-marie. Hak de pecannoten grof.
Stap 2 /5
Klop de eieren in een kom los samen met de bruine suiker. Voeg het mengsel van chocolade, olie en boter toe. Meng goed en voeg dan de bloem, het cacaopoeder, het bakpoeder en de pecannoten toe. Gebruik een spatel en roer om tot je een gladde massa verkrijgt.
Stap 3 /5
Vet een taartvorm van 23 x 23 cm in en bestuif met bloem. Giet het mengsel in de bakvorm en plaats deze op het ovenrooster. Zet de ovenrooster op de middelste stand in de oven.
Stap 4 /5
Zet het apparaat aan. Selecteer het programma BAKE op 160°C en stel de bereidingstijd in op 35 minuten. Druk op START.
Stap 5 /5
Laat afkoelen. Serveer warm of koud.