- Homepage
- Recipe Details Page
Broodcake met banaan en rozijnen
- Totale tijd 1u 5min
- 20min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
375 g Banaan, met een vork geplet
3 cl Citroensap
90 g Rietsuiker
90 g Graanvlokken
18 cl Koeienmelk of plantaardige melk
45 g Gojibessen of rozijnen
150 g Bloem
15 g Bakpoeder
0.75 tl Kaneelpoeder (optioneel)
10 Gedroogde bananenschijfjes (optioneel)
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Leg de gedroogde bananenschijfjes in de vorm.Meng alle andere ingrediënten op volgorde in een kom.
375g Banaan, met een vork geplet 3cl Citroensap 90g Rietsuiker 90g Graanvlokken 18cl Koeienmelk of plantaardige melk 45g Gojibessen of rozijnen 150g Bloem 15g Bakpoeder 0.75tl Kaneelpoeder (optioneel) 10 Gedroogde bananenschijfjes (optioneel)
Stap 3 /5
Giet het mengsel in de vorm, over de gedroogde bananen.Dek af met folie.Plaats daarna in het stoommandje in de pot met 25 cl water.
10 Gedroogde bananenschijfjes (optioneel)
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Perfect als ontbijt!