Brandade van schelvis
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
120 g Gerookte schelvis in blokjes
350 g Aardappelen in kleine blokjes
10 cl Melk
2 el Olijfolie
1 tl Zout
0.5 Teentje knoflook, ontkiemd en gehakt
1 snuifje Espelettepeper
2 snuifje Tijm
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Haal de kiemen van de look weg.
Stap 3 /7
Snijd de aardappelen in kleine blokjes.
Stap 4 /7
Doe de gesneden aardappelen bij de melk, de olie en de look. Voeg het zout, de Espelettepeper en de tijm toe.
Stap 5 /7
Snelkookfunctie: 15 min
Stap 6 /7
Stamp de aardappelen tot puree met olijfolie.
Stap 7 /7
Voeg de schelvis toe en dien op!