- Homepage
- Recipe Details Page
Bowl met Thaise salade
- Totale tijd 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
10 personen
500 g Rode kool
700 g Wortels
500 g Avocado
100 g Cashewnoten
5 cm Gember
9 g Look
6 cl Limoensap
5 cl Sesamolie
5 cl Nuoc nam-saus
4 takje Koriander
Accessoires
Snij/rasp- accessoire Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Bevestig de groentensnijder met de schijf om grof te raspen. Sluit het deksel. Voeg de gewassen en in grote stukken gesneden wortels en kool toe. Druk op 'Start'.
500g Rode kool 700g Wortels
Snij/rasp- accessoire
Stap 2 /8
Verdeel de groenten over de kommetjes.
Stap 3 /8
Doe de cashewnoten in de kom van de keukenmachine met het kneedmes/crusher. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g Cashewnoten
Kneed- & hakmes
Stap 4 /8
Strooi de cashewnoten over de kommetjes.
Stap 5 /8
Doe de fijngehakte gember en look, het limoensap, de sesamolie en de nuoc nam-saus in een kom. Meng en giet over de kommetjes.
5cm Gember 9g Look 6cl Limoensap 5cl Sesamolie 5cl Nuoc nam-saus
Stap 6 /8
Pel de avocado en snijd in 4 stukken. Snijd elk stuk in zeer fijne reepjes.
500g Avocado
Stap 7 /8
Maak roosjes en leg er één in elk kommetje.
Stap 8 /8
Dien op met gehakte koriander.
4takje Koriander