Bowl met Thaise salade
- Totale tijd 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
10 personen
500 g Rode kool
700 g Wortels
500 g Avocado
100 g Cashewnoten
5 cm Gember
9 g Look
6 cl Limoensap
5 cl Sesamolie
5 cl Nuoc nam-saus
4 takje Koriander
Accessoires
Snij/rasp- accessoire Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Bevestig de groentensnijder met de schijf om grof te raspen. Sluit het deksel. Voeg de gewassen en in grote stukken gesneden wortels en kool toe. Druk op 'Start'.
Stap 2 /8
Verdeel de groenten over de kommetjes.
Stap 3 /8
Doe de cashewnoten in de kom van de keukenmachine met het kneedmes/crusher. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /8
Strooi de cashewnoten over de kommetjes.
Stap 5 /8
Doe de fijngehakte gember en look, het limoensap, de sesamolie en de nuoc nam-saus in een kom. Meng en giet over de kommetjes.
Stap 6 /8
Pel de avocado en snijd in 4 stukken. Snijd elk stuk in zeer fijne reepjes.
Stap 7 /8
Maak roosjes en leg er één in elk kommetje.
Stap 8 /8
Dien op met gehakte koriander.