Bosbessencrumble
Moulinex
Recept door Moulinex

Bosbessencrumble

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 25min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    15min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • Voor het fruit:

  • 450 g Bosbessen

  • 90 g Appelcompote

  • 2 tl Basterdsuiker

  • 2 tl Vanille-extract

  • 1 tl Citroenrasp

  • Voor de crumble:

  • 100 g Bloem

  • 20 g Havermout

  • 100 g Basterdsuiker

  • 100 g Zachte boter

Bereiding

Stap 1 /4

Was de bosbessen en doe ze in een ovenschaal ter grootte van de kom.

  • 450g Bosbessen

Stap 2 /4

Meng in een kom de appelmoes met de citroenrasp, suiker en vanille-extract. Giet over de bosbessen. Meng in een andere kom de bloem, haver en suiker. Voeg boter toe en mix tot een kruimelige textuur. Strooi over de blauwe bessen en de compote.

  • 90g Appelcompote
  • 2tl Basterdsuiker
  • 2tl Vanille-extract
  • 1tl Citroenrasp
  • 100g Bloem
  • 20g Havermout
  • 100g Basterdsuiker
  • 100g Zachte boter

Stap 3 /4

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het DESSERT-programma 15 minuten aan op 180 °C. Leg de crumble op de plaat in lade 1. Druk op START om het kookproces te starten.

Stap 4 /4

Serveer de crumble met een bolletje vanille-ijs of vanilleslagroom.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228