- Homepage
- Recipe Details Page
Bortsch
- Totale tijd 1u 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
500 g Rundsvlees
250 g Rauwe biet
200 g Witte kool
50 g Ajuin
120 g Wortels
4 teentje Look
5 cl Olie
100 cl Rundsbouillon
300 g Tomatenblokjes uit blik
3 bladje Laurier
5 takje Dille
Zout
Verse room
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de ui in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50g Ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het mes door de mengstaaf. Voeg de wortels, de kool, de look en de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
200g Witte kool 120g Wortels 4teentje Look 5cl Olie
Menger
Stap 3 /4
Voeg het rundsvlees, de bouillon, de bieten, de tomaten en de laurier toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
500g Rundsvlees 250g Rauwe biet 100cl Rundsbouillon 300g Tomatenblokjes uit blik 3bladje Laurier Zout
Menger
Stap 4 /4
Voeg de room en de dille toe. Meng en dien op.
5takje Dille Verse room