- Homepage
- Recipe Details Page
Borsjtsj
- Totale tijd 1u 5min
- 10min
Voorbereidingstijd - 55min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
300 g Rundvlees (onderrib)
40 g Augurken
400 g Aardappels
50 g Selderijstengels
350 g Wortels
200 g Ajuin
6 g Look
4 cl Arachideolie
1 el Paprikapoeder
20 g Kippenbouillon
100 g Voorgekookte gepelde gerst
1 bladje Laurier
1 el Bladpeterselie
1 tl Peperkorrels
160 cl Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /11
Snijd het rundsvlees in kleine blokjes van 1 cm. Zet aan de kant.
300g Rundvlees (onderrib)
Stap 2 /11
Schil de aardappelen en de wortelen. Snijd ze in stukjes van 2 cm. Hak de selderij in schijfjes. Snijd de augurken. Zet aan de kant zonder de groenten te mengen.
40g Augurken 400g Aardappels 50g Selderijstengels 350g Wortels
Stap 3 /11
Leg de gepelde ajuin en look in de kom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
200g Ajuin 6g Look
Ultrablade hakmes
Stap 4 /11
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de olie en het paprikapoeder toe. Schraap de zijkanten van de mengkom leeg. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
4cl Arachideolie 1el Paprikapoeder
Menger
Stap 5 /11
Vervang de mengstaaf door het Ultrablade-hakmes.
Stap 6 /11
Voeg de helft van de aardappelen, de wortelen, de augurken, de selderijstengel en het bouillonblokje toe.
20g Kippenbouillon
Stap 7 /11
Doe het interne stoommandje in de machine. Voeg de rest van de wortelen, de aardappelen, de augurken, de peper, het rundsvlees, de laurier en de gerst toe. Breng lichtjes op smaak met zout.
300g Rundvlees (onderrib) 100g Voorgekookte gepelde gerst 1bladje Laurier 1tl Peperkorrels Zout
Stap 8 /11
Giet het water erbij tot alle ingrediënten onder staan. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
160cl Water
Ultrablade hakmes Stoommandje
Stap 9 /11
Haal de groentestukjes uit het stoommandje en doe ze in een soepterrine.
Stap 10 /11
Verwijder het mes en giet de soep in de soepterrine.
Stap 11 /11
Bestrooi met bladpeterselie en dien warm op.
1el Bladpeterselie