- Homepage
- Recipe Details Page
Bonenpuree
- Totale tijd 44min
- 10min
Voorbereidingstijd - 34min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
150 g Aardappel
150 g Ajuin
75 g Selder
600 g Bonen
4 cl Vierge olijfolie
Zout
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /9
Snijd de ui in 2 stukken, de aardappel in 4 stukken en de selder in schijfjes. Pel de bonen.
150g Aardappel 150g Ajuin 75g Selder 600g Bonen
Stap 2 /9
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Water
Stap 3 /9
Zet het stoommandje in de kom van de keukenmachine. Leg er de ajuin, de aardappel, de selderstengel en de bonen in. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stoommandje
Stap 4 /9
Verwijder het stoommandje en giet het water af.
Stap 5 /9
Doe de gegaarde groenten in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Ultrablade hakmes
Stap 6 /9
Breng het mengsel naar het midden van de kom met de spatel.
Stap 7 /9
Voeg de olijfolie, het zout en de peper toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
4cl Vierge olijfolie Zout
Ultrablade hakmes
Stap 8 /9
Druk opnieuw op 'Start'.
Ultrablade hakmes
Stap 9 /9
Dien warm op.