- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bolognaise op z'n chef-koks
Bolognaise op z'n chef-koks
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
720 g Gehakt rundvlees
1.5 Fijngehakte ajuin
300 g Fijngesneden wortels
900 g Geplette tomaten met coulis
10 cl Rode wijn
150 g Spekjes
3 el Olijfolie
3 teentje Knoflook, van onzuiverheden ontdaan en fijngehakt
90 g Fijngehakte selderijstengels
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Hak de ajuinen fijn.
Stap 3 /8
Ontdoe de knoflook van onzuiverheden.
Stap 4 /8
Voeg wat olijfolie toe.
Stap 5 /8
Bak het vlees goudbruin. Voeg de spekjes en de stukjes ajuin en wortel toe.
Stap 6 /8
Voeg wat wijn toe. Voeg de geplette tomaten, selderij en knoflook toe. Breng het op smaak met zout en peper.
Stap 7 /8
Onder druk laten koken.
Stap 8 /8
Serveer met pasta
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
