Bolognaise op z'n chef-koks
Moulinex
Recept door Moulinex

Bolognaise op z'n chef-koks

Beoordeling met vijf sterren (gemiddeld)

-/5

  • Totale tijd 1u
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    45min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 720 g Gehakt rundvlees

  • 1.5 Fijngehakte ajuin

  • 300 g Fijngesneden wortels

  • 900 g Geplette tomaten met coulis

  • 10 cl Rode wijn

  • 150 g Spekjes

  • 3 el Olijfolie

  • 3 teentje Knoflook, van onzuiverheden ontdaan en fijngehakt

  • 90 g Fijngehakte selderijstengels

  • Zout

  • Peper

Bereiding

Stap 1 /8

Maak de ingrediënten klaar.

Stap 2 /8

Hak de ajuinen fijn.

Stap 3 /8

Ontdoe de knoflook van onzuiverheden.

Stap 4 /8

Voeg wat olijfolie toe.

Stap 5 /8

Bak het vlees goudbruin. Voeg de spekjes en de stukjes ajuin en wortel toe.

Stap 6 /8

Voeg wat wijn toe. Voeg de geplette tomaten, selderij en knoflook toe. Breng het op smaak met zout en peper.

Stap 7 /8

Onder druk laten koken.

Stap 8 /8

Serveer met pasta

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228