Bolognaise met ei
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
360 g Spaghetti in 2 of 3 stukken gesneden
2 Hamburger(s)
2 handvol Handvol wortelen, geraspt
500 g Tomatensaus met kruiden
200 g Kerstomaten, gewassen
40 cl Water
4 Intacte eierdooiers
2 el Olijfolie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de pot.
Stap 3 /6
Bak het vlees en maak het met een vork los.Voeg de wortelen, de tomaten, de saus, het water, het zout en de peper toe.Meng alles goed.
Stap 4 /6
Verwijder 3/4 van de saus.Voeg de spaghetti toe.Meng alles goed.Doe de saus terug.Meng alles goed.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Verdeel over de borden.Leg de eierdooiers erop.Dien op!