Boekweitrisotto en champignons
- Totale tijd 24min
- 20min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
100 g Boekweit, ontpit (biowinkel)
20 g Geroosterde "Kasha" boekweit (biowinkel)
100 g Champignons (witte, boleten, trompetchampignons, enz.)
1 Sjalot, gepeld en versnipperd
25 cl Groentebouillon
1 el Mascarpone
2 el Geraspte parmezaanse kaas
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
*Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
*Bien nettoyer les champignons. Couper en morceaux. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
*Cuire les champignons 5 min. Ajouter l'échalote. Cuire 2 min.
Stap 4 /6
*Ajouter les 2 sarrasins, et le bouillon. Rectifier en sel et poivre si besoin.
Stap 5 /6
*Snelkookfunctie
Stap 6 /6
*Ajouter le mascarpone et le parmesan. Mélanger.