- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blondie met witte chocolade en rode vruchten
Blondie met witte chocolade en rode vruchten
- Totale tijd 1u 12min
- 15min
Voorbereidingstijd - 57min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
Ingrediënten
5 personen
300 g Witte chocolade
40 g Honing
100 g Gezouten boter
4 Eieren
115 g Suiker
170 g Bloem
125 g Amandelpoeder
1 zakje Bakpoeder
200 g Diepgevroren rode vruchten
Accessoires
Menger Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /11
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /11
Hak de chocolade in stukjes.
Stap 3 /11
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de boter, in stukjes gebroken chocolade en honing in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Druk op ‘Start’ en laat smelten.
Stap 4 /11
Schraap aan het einde van het programma de zijkanten van de mengkom (indien de chocolade begint te kristalliseren is dat niet erg, hij zal nadien nog homogeniseren).
Stap 5 /11
Klop ondertussen de eieren en suiker in een kom. Als de bel rinkelt, schraap dan de zijkanten van de mengkom (indien de chocolade begint te kristalliseren is dat niet erg, hij zal nadien nog homogeniseren) en voeg het ei-/suikermengsel toe. Druk op ‘Start’ om de bereiding te mengen.
Stap 6 /11
Voeg bloem, amandelpoeder en gist toe. Druk op 'Start'.
Stap 7 /11
Vet een vierkante vorm in met boter en bestrooi met bloem.
Stap 8 /11
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 9 /11
Vet een vierkante vorm in met boter en bestrooi met bloem. En giet hier het deeg in. Bestrooi met diepgevroren rode vruchten en duw ze in het deeg met de achterkant van een lepel. Laat het geheel gedurende 50 min bakken op 170°C. Laat het lauw worden, haal het uit de vorm en leg het op een rooster.
Stap 10 /11
Laat gedurende 50 min bakken op 170°C.
Stap 11 /11
Laat lauw worden, haal uit de vorm en leg op een rooster.