Blondie met witte chocolade en rode vruchten
- Totale tijd 1u 12min
- 15min
Voorbereidingstijd - 57min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
300 g Witte chocolade
40 g Honing
100 g Gezouten boter
4 Eieren
115 g Suiker
170 g Bloem
125 g Amandelpoeder
1 zakje Bakpoeder
200 g Diepgevroren rode vruchten
Accessoires
Menger Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /11
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /11
Bereid de rode vruchten. Zet het even apart.
Stap 3 /11
Doe de boter, de in stukjes gebroken chocolade en de honing in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /11
Schraap de zijkanten van de mengkom leeg. Indien de chocolade begint te kristalliseren is dat niet erg, hij zal nadien nog homogeniseren.
Stap 5 /11
Vervang het breek-/kneedmes door de mengstaaf. Voeg de suiker en de eieren toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /11
Voeg bloem, amandelpoeder en gist toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /11
Vet een vierkante vorm in met boter en bestrooi met bloem.
Stap 8 /11
Doe het beslag in de bakvorm. Maak de kom schoon.
Stap 9 /11
Bestrooi met diepgevroren rode vruchten en duw ze in het deeg met de achterkant van een lepel.
Stap 10 /11
Zet gedurende 50 minuten in de oven op 170°C.
Stap 11 /11
Laat lauw worden, haal uit de vorm en leg op een rooster.