- Homepage
- Recipe Details Page
Bloemkoolsteaks
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
1.5 Bloemkool
3 tl Kruiden (komijn, paprika en currypoeder)
6 el Olijfolie
Saus:
1.5 Ui
3 cm Gemberwortel, geschild en fijngehakt
3 el Tomatenpuree
1.5 el Maizena
1.5 snuifje Gerookt paprikapoeder
30 cl Groentebouillon
3 el Pindakaas
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
1.5 Bloemkool 3tl Kruiden (komijn, paprika en currypoeder) 6el Olijfolie 1.5 Ui 3cm Gemberwortel, geschild en fijngehakt 3el Tomatenpuree 3el Pindakaas
Stap 2 /6
Meng de kruiden met 1 eetlepel olie en bestrijk hiermee de bloemkool. Giet de olie in de pan.
3tl Kruiden (komijn, paprika en currypoeder) 6el Olijfolie
Stap 3 /6
Bak de bloemkool 5 minuten aan elke kant tot ze mooi goudbruin is. Zet apart.
1.5 Bloemkool 30cl Groentebouillon
Stap 4 /6
Voeg de uien, de gember en de paprika toe. Voeg de tomatenpuree en de maïzena toe en giet vervolgens de bouillon erbij.
1.5 Ui 3cm Gemberwortel, geschild en fijngehakt 3el Tomatenpuree 1.5el Maizena 1.5snuifje Gerookt paprikapoeder 30cl Groentebouillon
Stap 5 /6
Snelkoken
Stap 6 /6
Voeg na het garen de pindakaas toe en laat inkoken.
3el Pindakaas