Bloemkoolsteaks
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1.5 Bloemkool
3 tl Kruiden (komijn, paprika en currypoeder)
6 el Olijfolie
Saus:
1.5 Ui
3 cm Gemberwortel, geschild en fijngehakt
3 el Tomatenpuree
1.5 el Maizena
1.5 snuifje Gerookt paprikapoeder
30 cl Groentebouillon
3 el Pindakaas
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng de kruiden met 1 eetlepel olie en bestrijk hiermee de bloemkool. Giet de olie in de pan.
Stap 3 /6
Bak de bloemkool 5 minuten aan elke kant tot ze mooi goudbruin is. Zet apart.
Stap 4 /6
Voeg de uien, de gember en de paprika toe. Voeg de tomatenpuree en de maïzena toe en giet vervolgens de bouillon erbij.
Stap 5 /6
Snelkoken
Stap 6 /6
Voeg na het garen de pindakaas toe en laat inkoken.