Bloemkoolpuree met worst
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Bloemkoolroosjes, afgespoeld
100 g Geschilde en in reepjes gesneden aardappels
10 cl Water (of bouillon)
30 g Boter
150 g Sneetjes knoflookworst (of in blokjes gesneden hesp)
4 Grote eieren, afgespoeld
7 cl Vloeibare room
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Hak de knoflook fijn
Stap 3 /5
Doe boter, bloemkool, water, aardappels, zout, peper, worst en pas daarna de eieren in de pan.
Stap 4 /5
Onder druk laten koken
Stap 5 /5
Haal de eieren en de worst eruit. Meng de rest met de room.