- Homepage
- Recipe Details Page
Bloemkoolpuree met worst
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Bloemkoolroosjes, afgespoeld
100 g Geschilde en in reepjes gesneden aardappels
10 cl Water (of bouillon)
30 g Boter
150 g Sneetjes knoflookworst (of in blokjes gesneden hesp)
4 Grote eieren, afgespoeld
7 cl Vloeibare room
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Hak de knoflook fijn
Stap 3 /5
Doe boter, bloemkool, water, aardappels, zout, peper, worst en pas daarna de eieren in de pan.
600g Bloemkoolroosjes, afgespoeld 100g Geschilde en in reepjes gesneden aardappels 10cl Water (of bouillon) 30g Boter 150g Sneetjes knoflookworst (of in blokjes gesneden hesp) 4 Grote eieren, afgespoeld
Stap 4 /5
Onder druk laten koken
Stap 5 /5
Haal de eieren en de worst eruit. Meng de rest met de room.
7cl Vloeibare room