- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bloemkool met kerrie
Bloemkool met kerrie
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
400 g Bloemkool
4 el Olijfolie
2 el Kerriepoeder
1 el Knoflookpoeder
1 el Chilipoeder
0.5 Citroen (zeste)
1 el Fijngehakte koriander
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de bloemkool in roosjes van dezelfde grootte en leg ze in een kom. Voeg de olijfolie, het kerriepoeder, de knoflook, het chilipoeder, zout en peper toe en meng goed.
Stap 2 /5
Doe de bloemkool in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /5
Roer de bloemkool halverwege het kookproces even om.
Stap 4 /5
Controleer of de stukjes gaar zijn en laat indien nodig nog een paar minuten bakken.
Stap 5 /5
Serveer de bloemkool onmiddellijk, samen met de citroen en koriander.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
