Bloemkool met kruiden
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Bloemkoolroosjes
1 Fijngehakte rode ui
1 el Kerriepoeder
1 tl Komijnzaadjes
2 el Fijngehakte verse peterselie
Zout
Bereiding
Stap 1 /9
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /9
Hak de peterselie fijn.
Stap 3 /9
Leg de bloemkool in het stoommandje.
Stap 4 /9
Doe 25 cl water in de kom. Zet het mandje in de kom.
Stap 5 /9
Stoomboost koken.
Stap 6 /9
Verwijder het mandje. Was de kom en droog af.
Stap 7 /9
Voeg de olie, de ajuin, de curry en de komijn toe. Breng op smaak met zout en laat al roerend 5 minuten bakken.
Stap 8 /9
Voeg de bloemkoolroosjes toe. Meng en laat 5 minuten bakken.
Stap 9 /9
Voeg de peterselie toe en dien warm of lauw op.