- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bloemkool met kerrie
Bloemkool met kerrie
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (12)
Easy Fry Silence EZ5728F0 Air fryer - Smart Assist - 5L - Stille technologie Easy Fry Max EZ245A20 Air fryer - 10 programma's - 5L Easy Fry Max EZ245320 Air fryer - 10 programma's - 5L Easy Fry Mega EZ855D20 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
400 g Bloemkool
4 el Olijfolie
2 el Kerriepoeder
1 el Knoflookpoeder
1 el Chilipoeder
0.5 Citroen (zeste)
1 el Fijngehakte koriander
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de bloemkool in roosjes van dezelfde grootte en leg ze in een kom. Voeg de olijfolie, het kerriepoeder, de knoflook, het chilipoeder, zout en peper toe en meng goed.
Stap 2 /5
Doe de bloemkool in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /5
Roer de bloemkool halverwege het kookproces even om.
Stap 4 /5
Controleer of de stukjes gaar zijn en laat indien nodig nog een paar minuten bakken.
Stap 5 /5
Serveer de bloemkool onmiddellijk, samen met de citroen en koriander.