Bloedworsten met 2 appelen
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Bloedworsten (enkele keren in geprikt met een vork)
2 Appel Golden, in 12 partjes gesneden
400 g Aardappelen, gesneden in blokjes van 1 tot 2 cm breed
100 g Fijngesneden uien
7 cl Water
Zout, peper
2 el Zonnebloemolie
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snipper de ui.
Stap 3 /8
Hak de aardappelen, in blokjes van 1 tot 2 cm.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Voeg de uien in de olie toe. Laten aankleuren en af en toe mengen.
Stap 6 /8
Voeg de appelen, het water en de bloedworst toe. Breng het gerecht op smaak. Zet het met aardappelen gevulde mandje er bovenop.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 6 min
Stap 8 /8
Dien op.