Blinde vinken met Chinese saus
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 Blinde vinken van kalfsvlees
3 Chinese (of Thaise) soep in poedervorm
300 g Champignons (vers of uit blik)
1.5 Ui, gepeld en gehakt
3 el Plantaardige olie
300 g Uitgelekte blokjes ananas op siroop
40 cl Water
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Kleur de blinde vinken aan 2 zijden. Haal dit vervolgens uit kuip. Voeg champignons, ananas, ui toe. Voeg angzaam jus toe.
Stap 4 /6
Voeg het water en het soeppoeder toe. Leg de blinde vinken erin.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien op.