Blinde vink en courgette
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 Blinde vinken van kalfsvlees
3 el Olie
900 g Courgette, in julienne gesneden (of spaghetti van groenten)
36 Kerstomaten
1.5 Ui(en), fijngesnipperd
10 cl Kalfsfond
30 cl Vloeibare room
3 el Bloem
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Peel en snipper de ui fijn.
Stap 3 /8
Giet 1 eetlepel olie in de kuip.
Stap 4 /8
Laat de courgette aankleuren. Seizoen. Leg ze in het mandje. Laat de blinde vinken aankleuren met de rest van de olie.
Stap 5 /8
Verwijder de blinde vinken. Voeg de ui, bloem, tomaten, kalfsfond en room toe. Meng alles goed.
Stap 6 /8
Doe de blinde vinken weer in het stoommandje.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 8 min.
Stap 8 /8
Breng op smaak en dien op.