Blinde kalfsvinken met room
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Blinde kalfsvinken
15 cl Kalfsfond
100 g Parijse champignons
2 el Arachideolie
0.5 Gesnipperde uien
50 g Spekjes
1 tl Zout en peper
1 el Volle verse room
2 tl Gehakte bladpeterselie
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Hak de peterselie.
Stap 3 /7
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Laat de blinde vink aan alle kanten aankleuren. Haal hem vervolgens uit de kuip. Sauteer de champignons. Voeg de spekreepjes en de uien toe. Laat aankleuren.
Stap 5 /7
Voeg de blinde vink en de kalfsfond toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Voeg de room en de peterselie toe. Dien op.