Blanquette van zeeduivel
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Zeeduivel
8 cl Visfumet
5 cl Witte wijn
5 cl Vloeibare room 30 % vg
0.5 Fijngesneden uien
100 g Parijse champignons in plakjes
100 g Wortelen in dunne plakjes
Zout en peper
1 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /8
Snijd de champignons in dunne plakjes.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Fruit wortelen en uien. Voeg champignons toe, fruit de groenten samen en haal ze vervolgens uit de kuip. Laat de zeeduivel bruinen, indien nodig in meerdere keren.
Stap 6 /8
Doe de wortelen, de uien en de champignons er weer bij. Voeg de witte wijn, de visbouillon en peper en zout toe.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 6 min
Stap 8 /8
Voeg de room toe en dien op met rijst.