- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette van kalfsvlees
Blanquette van kalfsvlees
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Blokjes gesneden kalfsvlees voor banquette
100 g Champignons
1 Fijngehakte ajuin
60 g Gerookt spek
1 Laurierblaadjes
Muskaatnoot
Zout en peper
25 cl Water
1 Eierdooiers
1 el Dikke room
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Hak de ajuinen fijn.
Stap 3 /7
Snijd de champignons in fijne stukjes.
Stap 4 /7
Doe alle ingrediënten, behalve de room en het eigeel, in de pan.
Stap 5 /7
Onder druk laten koken
Stap 6 /7
Klop het eigeel met de room los en voeg het bij de saus zodat deze begint te binden.
Stap 7 /7
Serveer warm met gestoomde wortelen.