Blanquette van kalfsvlees
Moulinex
Recept door Moulinex

Blanquette van kalfsvlees

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 37min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    22min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 400 g Blokjes gesneden kalfsvlees voor banquette

  • 100 g Champignons

  • 1 Fijngehakte ajuin

  • 60 g Gerookt spek

  • 1 Laurierblaadjes

  • Muskaatnoot

  • Zout en peper

  • 25 cl Water

  • 1 Eierdooiers

  • 1 el Dikke room

Bereiding

Stap 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

Stap 2 /7

Hak de ajuinen fijn.

Stap 3 /7

Snijd de champignons in fijne stukjes.

Stap 4 /7

Doe alle ingrediënten, behalve de room en het eigeel, in de pan.

Stap 5 /7

Onder druk laten koken

Stap 6 /7

Klop het eigeel met de room los en voeg het bij de saus zodat deze begint te binden.

Stap 7 /7

Serveer warm met gestoomde wortelen.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228