Biscuitbeslag - Recepten Kitchen Machines Touch | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Biscuitbeslag

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 40min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    25min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

8 personen

  • 6 eieren

  • 190 g suiker

  • 190 g bloem

Accessoires

  • Flex Whisk
    Flex Whisk

Bereiding

Stap 1 /5

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2 /5

Doe de eieren en de suiker in de kom van de keukenmachine en druk op ‘Start’.

  • 6 eieren
  • 190g suiker
  • Flex Whisk

Stap 3 /5

Weeg de bloem. Spatel de bloem voorzichtig door het mengsel in de kom.

  • 190g bloem

Stap 4 /5

Bekleed je pan met boter en bloem. Giet er het beslag in en bak gedurende 25 minuten op 180 graden.

Stap 5 /5

Haal de biscuit uit de vorm en laat afkoelen voor gebruik.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228

Vergelijkbare recepten

Moulinex
Moulinex
1u 30min

Red velvet cake

ratings.NaN

Biscuitbeslag - Recepten Kitchen Machines Touch | Moulinex
Red velvet cake
Moulinex
Moulinex
1u 30min

Worteltaart

ratings.NaN

Biscuitbeslag - Recepten Kitchen Machines Touch | Moulinex
Worteltaart