- Homepage
- Blueberry sponge cake
Blueberry sponge cake
- Totale tijd 33min
- 15min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
30 g Zeer zachte boter
25 g Suiker
1 Ei
50 g Gezeefde bloem
1 g Bakpoeder
35 g Bosbessen, gewassen
Accessoires
6 glasses pack Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Klop in een kom de boter en de suiker op tot het mengsel licht van kleur is. Voeg eerst de eieren en vervolgens de bloem en het bakpoeder toe.
Stap 3 /6
Giet de bereiding in de glazen potjes, samen met de bosbessen.
Stap 4 /6
Giet 25 cl water in de kom. Plaats de glazen potjes in de kom.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Laat even afkoelen en geniet ervan als de biscuit nog een beetje warm is.