- Homepage
- Baskische calamares
Baskische calamares
- Totale tijd 24min
- 20min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Schoongemaakte inktvis (koppen en ledematen)
0.5 Gele paprika, van zaadlijsten ontdaan en in reepjes gesneden
0.5 Rode paprika, van zaadlijsten ontdaan en in reepjes gesneden
2 snuifje Espelettepeper
0.5 Ui, gepeld en gesnipperd
1 tl Tomatenconcentraat
1 el Olijfolie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snijd het witte inktvisvlees in reepjes of ringen.Doe de olie in de pot.
Stap 3 /6
Laat de inktviskoppen aankleuren.Voeg de groenten, zout, peper, chilipeper en tomatenpuree toe.Meng alles goed.
Stap 4 /6
Voeg de rest van de inktvis toe.Voeg vervolgens 5 cl water toe als er geen vocht vrijkomt van de inktvis.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien op met rijst, tarwegriesmeel of gestoomde aardappelen.