- Homepage
- Recipe Details Page
Banaan-chocoladeijs
- Totale tijd 2u 7min
- 5min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
270 g Rijpe bananen
150 g Griekse yoghurt
50 g Melkchocolade
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Leg de gepelde en in schijfjes gesneden bananen op een plaat. Zet gedurende 2 uur in de diepvriezer.
270g Rijpe bananen
Stap 2 /6
Doe de chocoladestukjes in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
50g Melkchocolade
Kneed- & hakmes
Stap 3 /6
Zet de stukjes chocolade aan de kant.
Stap 4 /6
Doe de diepgevroren stukjes banaan en de yoghurt in de keukenmachine. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
150g Griekse yoghurt
Kneed- & hakmes
Stap 5 /6
Voeg de chocolade toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Kneed- & hakmes
Stap 6 /6
Dien onmiddellijk op.