Balletjes met dragonsaus
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Diepgevroren gehaktballetjes
2 el Olie
2 el Dragon, gewassen en gehakt
15 cl Runderbouillon
0.5 Zoete ui van Cévennes, fijngehakt
2 klontje Boter
2 tl Bloem
10 cl Vloeibare room
4 Schijfjes onbehandelde citroen
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de zoete ui.
Stap 3 /7
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Bruin de balletjes, haal uit de pan. Smelt de boter. Voeg de ui toe. Kook enkele minuten in. Bestrooi met bloem. Roer.
Stap 5 /7
Voeg de bouillon en room toe. Goed mengen. Licht kruiden. De balletjes en de citroen toevoegen. Sluit af.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 5 min
Stap 7 /7
Voeg dragon toe. Dien op.