- Homepage
- Recipe Details Page
Baci di dama
- Totale tijd 50min
- 30min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
250 g boter
250 g suiker
2 snuifje zout
1 zakje vanillesuiker
2 eieren
250 g hazelnootmeel
275 g witte bloem
nutella of crema gianduia
Poedersuiker
Accessoires
Beater
Bereiding
Stap 1 /8
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Stap 2 /8
Doe de boter, de suiker, het zout en de vanille in de kom van de keukenrobot en druk op 'Start'.
250g boter 250g suiker 2snuifje zout 1zakje vanillesuiker
Beater
Stap 3 /8
Druk op ‘Start’ en voeg toe aan de kom met het vorige mengsel. Voeg de eieren één voor één toe zodat ze volledig door het deeg opgenomen worden.
2 eieren
Beater
Stap 4 /8
Zeef de twee bloemsoorten samen in een aparte kom.
250g hazelnootmeel 275g witte bloem
Stap 5 /8
Druk op ‘Start’ en voeg toe aan de mengkom van de keukenrobot met de vorige ingrediënten. Voeg de twee bloemsoorten beetje bij beetje toe totdat ze volledig opgenomen zijn.
Beater
Stap 6 /8
Vorm balletjes van dezelfde grootte met de verkregen mengsel.
Stap 7 /8
Leg de balletjes op een bakplaat met bakpapier. Bak 20 minuten in de oven op 160 graden.
Stap 8 /8
Laat de twee biscuits afkoelen. Combineer ze met wat Nutella of Crema Gianduia en dien op met poedersuiker.
nutella of crema gianduia Poedersuiker