Baci di dama
- Totale tijd 50min
- 30min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
250 g boter
250 g suiker
2 snuifje zout
1 zakje vanillesuiker
2 eieren
250 g hazelnootmeel
275 g witte bloem
nutella of crema gianduia
Poedersuiker
Accessoires
Beater
Bereiding
Stap 1 /8
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Stap 2 /8
Doe de boter, de suiker, het zout en de vanille in de kom van de keukenrobot en druk op 'Start'.
Stap 3 /8
Druk op ‘Start’ en voeg toe aan de kom met het vorige mengsel. Voeg de eieren één voor één toe zodat ze volledig door het deeg opgenomen worden.
Stap 4 /8
Zeef de twee bloemsoorten samen in een aparte kom.
Stap 5 /8
Druk op ‘Start’ en voeg toe aan de mengkom van de keukenrobot met de vorige ingrediënten. Voeg de twee bloemsoorten beetje bij beetje toe totdat ze volledig opgenomen zijn.
Stap 6 /8
Vorm balletjes van dezelfde grootte met de verkregen mengsel.
Stap 7 /8
Leg de balletjes op een bakplaat met bakpapier. Bak 20 minuten in de oven op 160 graden.
Stap 8 /8
Laat de twee biscuits afkoelen. Combineer ze met wat Nutella of Crema Gianduia en dien op met poedersuiker.