Bûche met pistaches, rode vruchten en vanilleroom
- Totale tijd 59min
- 25min
Voorbereidingstijd - 34min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
3 Eierdooiers
50 g Suiker
4 g Vanillestokje
25 cl Melk
1.5 tl Bloem
1 el Maïzena
250 g Rode vruchten
4 Eieren
15 g Pistachepasta
100 g Bloem
100 g Poedersuiker
30 g Gesmolten boter
1 tl Bakpoeder
Poedersuiker
Accessoires
Klopper Gebakset
Bereiding
Stap 1 /14
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /14
Doe de eieren en de poedersuiker in de kom van de keukenmachine met de garde. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /14
Voeg de pistachepasta toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /14
Doe het beslag in een slakom.
Stap 5 /14
Voeg geleidelijk aan de bloem, het gezeefde bakpoeder en de gesmolten boter toe met behulp van een spatel.
Stap 6 /14
Bedek een rechthoekige bakvorm met bakpapier. Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 7 /14
Zet een twintigtal minuten in de oven.
Stap 8 /14
Haal de biscuit uit de oven en stort onmiddelijk uit op een vochtige keukenhanddoek. Verwijder het bakpapier en rol de biscuit op met behulp van de keukenhanddoek. Laat afkoelen.
Stap 9 /14
Was en droog de keukenmachine.
Stap 10 /14
Doe de eierdooiers, het vanillestokje en de suiker in de kom van de keukenmachine met klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 11 /14
Voeg de maïzena en de bloem toe en giet de melk erbij. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 12 /14
Laat de banketbakkersroom afkoelen.
Stap 13 /14
Verdeel de room over de biscuit en beleg met de vruchten. Rol de biscuit zachtjes op.
Stap 14 /14
Bestrooi met poedersuiker en werk af met de vruchten.