Bénédict eieren
- Totale tijd 34min
- 5min
Voorbereidingstijd - 29min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
0.5 el Citroensap
1.5 cl Water
1 Eidooiers
62.5 g Boter
0.5 snuifje Zout
Water
1 Croissant
2 Eieren
4 sneetje Spek
6 Asperges
Zout, peper
Accessoires
Stoommandje Klopper
Bereiding
Stap 1 /7
Giet het citroensap, het water, de eidooiers, het zout en de gehakte boter in de mengkom met de mixer eraan. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Zet de saus apart in een bak. Was en droog de kom van de mixer.
Stap 3 /7
Giet 0,7 L water in de mixerkom.
Stap 4 /7
Plaats het stoommandje in de mengkom en voeg de asperges toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
Stap 5 /7
Haal de asperges uit de stoommand en leg ze in de eieren. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
Stap 6 /7
Laat de eieren onder koud water lopen en pel ze. Zet opzij.
Stap 7 /7
Serveer de ene helft van de croissant met het spek, de asperges en de zachtgekookte eieren, en besprenkel met de saus. Breng op smaak met zout en peper.