- Homepage
- Recipe Details Page
Auberginekaviaar
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
200 g Aubergines
3 g Look
13 g Sjalot
5 cl Olijfolie
1 snuifje Komijnpoeder
0.5 tl Kerrie(poeder)
0.5 tl Paprikapoeder
1 cl Citroensap
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Pel en snij de aubergines in stukjes. Zet aan de kant.
200g Aubergines
Stap 2 /6
Doe de gepelde sjalot en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
3g Look 13g Sjalot
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
5cl Olijfolie
Ultrablade hakmes
Stap 4 /6
Voeg de aubergines, het citroensap, de komijn, de kerrie en de paprika toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1snuifje Komijnpoeder 0.5tl Kerrie(poeder) 0.5tl Paprikapoeder 1cl Citroensap Zout
Ultrablade hakmes
Stap 5 /6
Breng de bereiding naar het midden van de kom met een spatel. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Ultrablade hakmes
Stap 6 /6
U kunt de bereiding lauw of koud opdienen als bijgerecht of aperitief.