Auberginekaviaar
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
200 g Aubergines
3 g Look
13 g Sjalot
5 cl Olijfolie
1 snuifje Komijnpoeder
0.5 tl Kerrie(poeder)
0.5 tl Paprikapoeder
1 cl Citroensap
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Pel en snij de aubergines in stukjes. Zet aan de kant.
Stap 2 /6
Doe de gepelde sjalot en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Voeg de aubergines, het citroensap, de komijn, de kerrie en de paprika toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Breng de bereiding naar het midden van de kom met een spatel. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /6
U kunt de bereiding lauw of koud opdienen als bijgerecht of aperitief.