- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Auberginekaviaar
Auberginekaviaar
- Totale tijd 20min
- 15minVoorbereidingstijd 
- 5minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
6 personen
- 1 kg Gepelde aubergine-blokjes 
- 1.5 Citroen 
- 1.5 Knoflookteentje, gepeld en van onzuiverheden ontdaan 
- 9 cl Olijfolie 
- 3 tl Komijnpoeder 
- 3 tl Suiker 
- 3 el Platte peterselie 
- Zout 
- Peper 
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Snijd de aubergine in blokjes.
Stap 3 /6
Hak de knoflook fijn.
Stap 4 /6
Doe de aubergine-blokjes in het stoommandje en plaats het dan in de pan, met 25 cl water toegevoegd.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken
Stap 6 /6
Meng de aubergine en de overige ingrediënten uit de Cookeo. Gedurende 4 uur voor het opdienen op een koele plaats bewaren.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
