- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Auberginekaviaar
Auberginekaviaar
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1 kg Gepelde aubergine-blokjes
1.5 Citroen
1.5 Knoflookteentje, gepeld en van onzuiverheden ontdaan
9 cl Olijfolie
3 tl Komijnpoeder
3 tl Suiker
3 el Platte peterselie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Snijd de aubergine in blokjes.
Stap 3 /6
Hak de knoflook fijn.
Stap 4 /6
Doe de aubergine-blokjes in het stoommandje en plaats het dan in de pan, met 25 cl water toegevoegd.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken
Stap 6 /6
Meng de aubergine en de overige ingrediënten uit de Cookeo. Gedurende 4 uur voor het opdienen op een koele plaats bewaren.