- Homepage
- Recipe Details Page
Auberginekaviaar met sesamzaadjes
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g gepelde aubergine-blokjes
2 tahini (sesampuree) (biowinkel)
2 knoflookteentjes, gepeld en van onzuiverheden ontdaan
6 el eetlepels Griekse yoghurt
1 tl komijnpoeder
1 cl citroen (sap)
6 el eetlepels olijfolie
2 el paprikapoeder
2 el eetlepels honing
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Hak de knoflook fijn.
Stap 3 /6
Snijd de aubergine in blokjes.
Stap 4 /6
Doe de aubergineblokjes in het stoommandje. Voeg 25 cl water toe in de pan.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken.
Stap 6 /6
Laat het afkoelen. Meng het met de overige ingrediënten. Koud te serveren.