- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aspergevelouté
Aspergevelouté
- Totale tijd 45min
- 5minVoorbereidingstijd 
- 40minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
4 personen
- 800 g Groene asperges 
- 50 g Sjalotten 
- 40 g Selderstengel 
- 400 g Aardappels 
- 70 cl Water 
- 20 cl Vloeibare room 
- 20 g Gevogeltebouillon 
Accessoires
- Ultrablade hakmes 
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de geschilde en doormidden gesneden sjalotten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
Stap 2 /6
Voeg de asperges en de selder in stukjes toe.
Stap 3 /6
Voeg de geschilde en in blokjes van 2 cm gesneden aardappelen toe.
Stap 4 /6
Voeg de gevogeltebouillon en het water toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Voeg de vloeibare room toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /6
Dien warm op. U kunt de bereiding ook in de koelkast zetten om ze koud op te dienen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
