Asperges op Vlaamse wijze
- Totale tijd 26min
- 5min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
250 g Witte asperges
2 Eieren
60 g Boter
10 takje Bladpeterselie
Zout
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /7
Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine.
Stap 2 /7
Doe de het stoommandje in de keukenmachine. Voeg de geschilde en gehalveerde asperges en de eieren toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Leg de asperges op borden en was de kom.
Stap 4 /7
Doe de in blokjes gesneden boter in de kom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Pel de eieren.
Stap 6 /7
Doe de hardgekookte eieren en de peterselie bij de boter in de kom van de keukenmachine. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Verdeel dit mengsel over de asperges en dien meteen op.