- Homepage
- Asparagus risotto
Asparagus risotto
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
100 g Arboriorijst
70 g Groene asperges
1 Sjalot
25 g Parmezaanse kaas
10 g Boter
10 cl Groentebouillon
4 el Room
Zout, peper
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /6
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /6
Zet de geraspte Parmezaanse kaas opzij om na de bereiding over het gerecht te strooien.
Stap 4 /6
Doe de arboriorijst, asperge, sjalot, boter en bouillon in het reservoir. Voeg zout en peper toe en roer door elkaar.
Stap 5 /6
Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Stap 6 /6
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.