Asperge-eierpotjes
- Totale tijd 14min
- 5min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1.5 el Olijfolie
3 Lente-ui
6 Groene asperge
6 Eieren
6 el dubbele room
1.5 el Bieslook
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /8
Snijd de bieslook fijn.
Stap 3 /8
Giet de olie in de binnenpan.
Stap 4 /8
Bak de ui met de aspergeschijfjes gedurende 5 minuten onder voortdurend roeren.
Stap 5 /8
Breng op smaak en verdeel in de glaasjes. Voeg de room en het ei toe. Verdeel de aspergekoppen. Sluit de glaasjes.
Stap 6 /8
Plaats de glaasjes in de binnenpan met 20 cl water.
Stap 7 /8
Kook onder druk.
Stap 8 /8
Bestrooi met bieslook en serveer.