- Homepage
- Recipe Details Page
Asperge-eierpotjes
- Totale tijd 14min
- 5min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
1.5 el Olijfolie
3 Lente-ui
6 Groene asperge
6 Eieren
6 el dubbele room
1.5 el Bieslook
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten voor.
1.5el Olijfolie 3 Lente-ui 6 Groene asperge 6 Eieren 6el dubbele room 1.5el Bieslook Zout, peper
Stap 2 /8
Snijd de bieslook fijn.
Stap 3 /8
Giet de olie in de binnenpan.
1.5el Olijfolie
Stap 4 /8
Bak de ui met de aspergeschijfjes gedurende 5 minuten onder voortdurend roeren.
3 Lente-ui 6 Groene asperge
Stap 5 /8
Breng op smaak en verdeel in de glaasjes. Voeg de room en het ei toe. Verdeel de aspergekoppen. Sluit de glaasjes.
6 Groene asperge 6 Eieren 6el dubbele room
Stap 6 /8
Plaats de glaasjes in de binnenpan met 20 cl water.
Stap 7 /8
Kook onder druk.
Stap 8 /8
Bestrooi met bieslook en serveer.
1.5el Bieslook