Ascolaanse olijven
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
50 grote, groene olijven
150 g rundvlees
80 g varkensvlees
70 g kippenlevertjes
50 g spek
5 cl olijfolie
25 cl groentebouillon
2 eieren
50 g geraspte, Parmezaanse kaas
100 g paneermeel
50 g bloem Frituurolie
Zout
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Snij het vlees, de levertjes en het spek in blokjes en doe ze in de robot met het ultrablade-hakmes. vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Voeg de olijfolie, de bouillon, het zout en de peper toe. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Voeg na afloop van het programma 1 ei en de Parmezaanse kaas toe en mix de bereiding 30 s op snelheid 6. Mix langer voor een fijnere vulling.
Stap 4 /5
Versier de olijven met deze vulling. Zet de frituurpan aan. Rol de olijven door de bloem, het geklopte ei en het paneermeel.
Stap 5 /5
Bak ze enkele minuten in de frituurpan. Dien warm op.