- Homepage
- Recipe Details Page
Artisjokkenroomsoep
- Totale tijd 14min
- 5min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (16)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
200 g Artisjokbodems (vers of diepvries)
0.25 Ui, gepeld en gehakt
35 cl Kippenbouillon
2 el Dikke room
15 g Boter
1 el Zongedroogde tomaten, gehakt
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Peel en hak de ui.
Stap 3 /5
Doe alle ingrediënten in de kuip, behalve de room (houd ook wat gehakte tomaten apart voor de garnering).
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Voeg de room toe, mixen, garneren met de rest van de tomaten en opdienen.