- Homepage
- Recipe Details Page
Artisjokkaviaar
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (16)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
720 g artisjokharten, in 8 stukken gesneden
1 citroen
1 knoflookteentje, gepeld en van onzuiverheden ontdaan
16 cl olijfolie
1 tl komijnpoeder
1 tl suiker
4 sneetjes geroosterd wit brood
10 basilicumblaadjes (optioneel)
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Hak de knoflook fijn.
Stap 3 /5
Doe de artisjokharten in het stoommandje en plaats het dan in de pan, met 25 cl water.
Stap 4 /5
Onder druk laten koken.
Stap 5 /5
Meng de artisjok in een kom samen met de overige ingrediënten. Laat het afkoelen in de ijskast alvorens te serveren.