- Homepage
- Recipe Details Page
Andalusische gazpacho
- Totale tijd 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
500 g Tomaten
3 g Look
110 g Ajuin
80 g Komkommer
100 g Rode paprika
100 g Groene paprika
70 g Witbrood
3 cl Sherryazijn
30 cl Water
10 cl Olijfolie
10 bladje Basilicum
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de gepelde en in stukjes van 2 cm gesneden ajuin en look in de kom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
3g Look 110g Ajuin 100g Rode paprika 100g Groene paprika
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Voeg de in grote stukken gesneden tomaten toe. Voor een gladdere bereiding kunt u de tomaten op voorhand pellen. Voeg de geschilde en in blokjes van 2 cm gesneden komkommer toe.
500g Tomaten 80g Komkommer
Stap 3 /5
Voeg het witbrood, de olie, de sherryazijn en het koude water toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
70g Witbrood 3cl Sherryazijn 30cl Water Zout
Ultrablade hakmes
Stap 4 /5
Voeg de basilicumblaadjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
10bladje Basilicum
Stap 5 /5
Proef of de kruiding goed is. Dien op in een glaasje of in een kom.