- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Andalusische gazpacho
Andalusische gazpacho
- Totale tijd 14min
- 10minVoorbereidingstijd 
- 4minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
5 personen
- 500 g Tomaten 
- 1 teentje Look 
- 1 Ajuin 
- 80 g Komkommer 
- 100 g Rode paprika 
- 100 g Groene paprika 
- 70 g Witbrood 
- 2 el Sherryazijn 
- 30 cl Water 
- 10 cl Olijfolie 
- 10 bladje Basilicum 
- Zout 
Accessoires
- Ultrablade hakmes 
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de gepelde en in stukjes van 2 cm gesneden ajuin en look in de kom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
Stap 2 /5
Voeg de in grote stukken gesneden tomaten toe. Voor een gladdere bereiding kunt u de tomaten op voorhand pellen. Voeg de geschilde en in blokjes van 2 cm gesneden komkommer toe.
Stap 3 /5
Voeg het witbrood, de olie, de sherryazijn en het koude water toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Voeg de basilicumblaadjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Proef of de kruiding goed is. Dien op in een glaasje of in een kom.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
