Andalusische gazpacho
- Totale tijd 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Tomaten
3 g Look
110 g Ajuin
80 g Komkommer
100 g Rode paprika
100 g Groene paprika
70 g Witbrood
3 cl Sherryazijn
30 cl Water
10 cl Olijfolie
10 bladje Basilicum
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de gepelde en in stukjes van 2 cm gesneden ajuin en look in de kom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
Stap 2 /5
Voeg de in grote stukken gesneden tomaten toe. Voor een gladdere bereiding kunt u de tomaten op voorhand pellen. Voeg de geschilde en in blokjes van 2 cm gesneden komkommer toe.
Stap 3 /5
Voeg het witbrood, de olie, de sherryazijn en het koude water toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Voeg de basilicumblaadjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Proef of de kruiding goed is. Dien op in een glaasje of in een kom.