Andalusische gazpacho
Moulinex
Recept door Moulinex

Andalusische gazpacho

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 14min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    4min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 500 g Tomaten

  • 3 g Look

  • 110 g Ajuin

  • 80 g Komkommer

  • 100 g Rode paprika

  • 100 g Groene paprika

  • 70 g Witbrood

  • 3 cl Sherryazijn

  • 30 cl Water

  • 10 cl Olijfolie

  • 10 bladje Basilicum

  • Zout

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Bereiding

Stap 1 /5

Doe de gepelde en in stukjes van 2 cm gesneden ajuin en look in de kom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.

  • 3g Look
  • 110g Ajuin
  • 100g Rode paprika
  • 100g Groene paprika
  • Ultrablade hakmes

Stap 2 /5

Voeg de in grote stukken gesneden tomaten toe. Voor een gladdere bereiding kunt u de tomaten op voorhand pellen. Voeg de geschilde en in blokjes van 2 cm gesneden komkommer toe.

  • 500g Tomaten
  • 80g Komkommer

Stap 3 /5

Voeg het witbrood, de olie, de sherryazijn en het koude water toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 70g Witbrood
  • 3cl Sherryazijn
  • 30cl Water
  • Zout
  • Ultrablade hakmes

Stap 4 /5

Voeg de basilicumblaadjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 10bladje Basilicum

Stap 5 /5

Proef of de kruiding goed is. Dien op in een glaasje of in een kom.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228