Amandelgebakjes
- Totale tijd 53min
- 20min
Voorbereidingstijd - 33min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
12 stuks
130 g Boter
90 g Suiker
1 snuifje Vanillepoeder
15 g Honing
125 g Amandelpoeder
4 Eiwitten
1 snuifje Bakpoeder
50 g Bloem
Accessoires
Kneed- & hakmes Klopper
Bereiding
Stap 1 /8
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2 /8
Doe de blokjes boter in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 3 /8
Vervang het kneed-/breekmes door de klopper. Voeg de suiker, de vanillesuiker, de honing en het amandelpoeder toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /8
Voeg de eiwitten, het bakpoeder en de bloem toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /8
Schraap de zijkanten van de mengkom leeg. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /8
Vul de bakvorm.
Stap 7 /8
Zet gedurende 20 minuten in de oven op 190°C.
Stap 8 /8
Laat ze afkoelen alvorens ze uit de vorm te halen en te proeven.