- Homepage
- Recipe Details Page
Amandelgebakjes
- Totale tijd 53min
- 20min
Voorbereidingstijd - 33min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
12 stuks
130 g Boter
90 g Suiker
1 snuifje Vanillepoeder
15 g Honing
125 g Amandelpoeder
4 Eiwitten
1 snuifje Bakpoeder
50 g Bloem
Accessoires
Kneed- & hakmes Klopper
Bereiding
Stap 1 /8
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2 /8
Doe de blokjes boter in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
130g Boter
Kneed- & hakmes
Stap 3 /8
Vervang het kneed-/breekmes door de klopper. Voeg de suiker, de vanillesuiker, de honing en het amandelpoeder toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
90g Suiker 1snuifje Vanillepoeder 15g Honing 125g Amandelpoeder
Klopper
Stap 4 /8
Voeg de eiwitten, het bakpoeder en de bloem toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
4 Eiwitten 1snuifje Bakpoeder 50g Bloem
Klopper
Stap 5 /8
Schraap de zijkanten van de mengkom leeg. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Klopper
Stap 6 /8
Vul de bakvorm.
Stap 7 /8
Zet gedurende 20 minuten in de oven op 190°C.
Stap 8 /8
Laat ze afkoelen alvorens ze uit de vorm te halen en te proeven.