- Homepage
- Recipe Details Page
Amandel- en honingroom
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
680 g Ongesuikerde amandelmelk (biowinkel)
3 bladje Gelatineblaadjes (van 2 g), geweekt in koud water
90 g Honing van mandarijnboom (of andere)
15 g Maizena aangelengd in een beetje amandelmelk
90 g Amandelpuree (biowinkel)
6 el Pralin
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Laat de gelatineblaadjes uitlekken. Doe alle ingrediënten in de kuip.
Stap 3 /5
Breng al kloppend aan de kook.
Stap 4 /5
Voeg het mengsel in mooie potjes.
Stap 5 /5
Zet ze 12 uur lang op een koele plek. Dien op, versierd met pralin.