Amandel- en confituurrepen met chiazaadjes
- Totale tijd 4u 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 4u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
8 Dadels
100 g Havervlokken
120 g Amandelpasta
10 g Lijnzaad
200 g Rode vruchten
1.5 el Esdoornsiroop
16 g Chiazaadjes
Accessoires
Ultrablade hakmes Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Bedek een rechthoekige schaal met bakpapier.
Stap 2 /8
Doe de dadels zonder pit, de havervlokken, het lijnzaad en de amandelpuree in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /8
Giet het mengsel in een schaal en druk goed aan met de bolle kant van een lepel.
Stap 4 /8
Doe de rode vruchten en de esdoornsiroop in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /8
Verwijder de vulstop en voeg de chiazaadjes toe. Bevestig de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /8
Laat 1 uur afkoelen.
Stap 7 /8
Smeer de confituur van rode vruchten uit op de bakplaat.
Stap 8 /8
Laat gedurende 3 uur rusten in de koelkast voordat u repen snijdt.